lauantai 30. joulukuuta 2017

Sophie Kinsella: Himoshoppaajan ratkaiseva askel, sisko, vauva ja minishoppaaja

Kuuntelin sitten kaikki himoshoppaaja-äänikirjat putkeen jotka sain käsiini, eli
Himoshoppaajan ratkaiseva askel, Himoshoppaajan sisko, Himoshoppaajan vauvan ja Minishoppaajan., kirjasarjan kirjat 3-6.En yksinkertaisesti jaksa arvioida näitä kunnolla, jotenkirjoitan vain muistiin nämä.

Himoshoppaajan ratkaisevassa askeleessa päähenkilö Becky päätyy kahden tulen väliin ja päätyy suunnittelemaan kaksia häitä eri mantereille samalle päivlle, eikä meinaa päästä aiheuttamstaan valheiden verkosta irti.

Himoshoppaajan siskossa Beckylle käy ilmi että hänellä onkin sisarpuoli - joka on lähes vastakohta hänelle itselleen.

Himoshoppaajan vauvassa Becky odottaa vauvaa - ylläri pylläri - ja se syntyy. Samalla tietenkin hommata vauvalle kaikki tarpeellinen.

Minishoppaajassa Luken ja Beckyn parivuotias lapsi on ihastuttava - mutta myös täystuho. Samalla etsistään löytää uusi asunto.

Himoshoppaajat ovat hauskoja kirjoja, mutta näin kuudennessa kirjassa alkoi jo kyllästyttää. Himoshoppaajan siskossa Beckylle kerrotaan suorat sanat tämän shoppailusta hänen siskonsa suuttuessa Beckylle, mutta Becky ei opi siitä mitään. Edes lapsen saanti ei muuta Beckyä, ja tämä alkaa olemaan vähän tylsää ja toistuvaa. Mutta jos tähän asiaan ei kinnitä liikaa huomiota ja ehkä kuuntelee tai lukee nämä niin että välissä kuluu aikaa niin tämä ei ole ongelma, sillä ovathan nämä hyvin kirjoitettuja chick lit kirjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti